Opi uimataito, aloita harrastus, menesty kilpauimarina - kanssasi altailla
 

Uimakoulut

 

HUOM. Uimakouluihin liittyvät kysymykset osoitteeseen uimakoulut@uimaseura-aquila.fi.

 

TULEVAT UIMAKOULUT 2021-2022

Uimaseura Aquila ry suunnittelee uimakouluja talvi- kevät kaudelle. Uusista ryhmistä ilmoitetaan niiden alkaessa täällä sekä Aquilan sosiaalisen median kanavilla (Facebook, Instagram).

 

 

UIMAKOULUT SYKSY 2021

UIMAKOULURYHMÄT TÄYNNÄ

RYHMIÄ PÄÄSEE KATSOMAAN TÄSTÄ

 

SYKSY 2021 KURSSIN PÄIVÄMÄÄRÄT

Karhulan Uimahalli

Klo 15:30-17:00 Tenavat

Klo 17:00-18:30 Alkeet

Klo 18:30-20:00 Alkeet

 

HUOM. päivitetty 29.9.2021

12.10.21 tiistai
14.10.21 torstai
19.10.21 tiistai
21.10.21 torstai
2.11.21 tiistai
4.11.21 torstai
9.11.21 tiistai
11.11.21 torstai
16.11.21 tiistai
18.11.21 torstai
 
 
 


ENNEN UIMAKOULUN ALKUA

ENG. Swimming school info.pdf

 

Ennen kuin ilmoitat lapsen uimakouluun, tutustu hänen taitoihinsa vedessä. Käy etukäteen muutaman kerran uimassa ja tutustumassa uimahalliin.

Perehdy huolellisesti tasoryhmien kuvauksiin, sillä oppiminen sujuu parhaiten samantasoisten seurassa. Liian vaativassa ryhmässä lapsi turhautuu ja uiminen voi muuttua vastenmieliseksi.

Toiveena on, että kurssien välillä harjoitellaan itsenäisesti, jotta opitut taidot ehditään omaksua ennen uudelle kurssille osallistumista.

Valitessasi kurssia älä yli- tai aliarvioi lapsen taitoja!

 

UIMAKOULUJEN TASORYHMÄT

 

Jokaiselle lapselle luodaan omat tavoitteet, yllä mainitut ovat maksimitavoitteita.

 

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ohjeet ilmoittautumiseen MyClub palvelussa: MyClub ilmoittautuminen ohjeet.pdf

Uimaseura Aquilan uimakouluihin tapahtuu nettisivumme MyClub –palvelun kautta.

 

Huomioithan, että MyClubissa jokainen lapsi ilmoitetaan mukaan toimintaan henkilökohtaisilla tunnuksilla. Eli jos ilmoitat enemmän, kuin yhden lapsen, niin tee jokaiselle lapselle omat tunnukset ilmoittautumisen yhteydessä. Pystyt rekisteröityä järjestelmään vasta, kun ilmoittautuminen avataan. Varmista ennen ilmoittautumista, onko sinulla jo tunnukset MyClub- järjestelmään.

Myös maksut hoidetaan suoraan ilmoittautumisen yhteydessä.

 

ILMOITTAUTUMINEN TÄÄLLÄ

Pikaohjeet:

1. Muista, että ryhmien alaikärajat ovat ehdottomat. Täytä tiedot huolellisesti ja kerro lisätiedoissa mahdolliset oppimiseen vaikuttavat tekijät sekä terveyteen liittyvät seikat, jotka opettajan tulisi tietää.

2.  Valitse sopiva kurssi ja varalle muutama vaihtoehto, jos kurssi sattuisi olemaan täynnä kun ilmoittaudut. Ole huolellinen valitessasi kurssia, ilmoittautuminen on sitova. Tarkista myös kurssipaikka, joko Katariina tai Karhula!

3. Ilmoita lapsesi hänen omaa tasoaan vastaavalle kurssille.Tasoryhmät löytyvät ylempää ja uimakoulu-infosta. Mikäli olet epävarma kurssin sopivuudesta tai sinulla ongelmia ilmoittautumisessa, kysy apua viestillä osoitteesta uimakoulut@uimaseura-aquila.fi. Huom. sähköpostilla ei oteta vastaan ilmoittautumisia!

4. Maksu suoritetaan HETI ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Muista varmistaa paikkasi klikkaamaalla "Ilmoittaudu nyt ja siirry verkkomaksuun" -painiketta ilmoittautumissivun lopussa! HUOM - Mikäli maksua ei makseta tunnin sisällä ilmoittautumisesta UIMAKOULUPAIKKA EI OLE VARATTU, vaan vapautuu seuraavalle tulijalle.

 

MAKSUT JA PERUUTUSEHDOT

Uimakoulujen kurssihinta on 80 euroa. 

Lyhyitä poissaoloja ei tarvitse ilmoittaa, eikä niitä hyvitetä. Jos kurssi peruuntuu tai keskeytyy kokonaan sairauden takia, hyvitetään käyttämättä jääneet opetuskerrat (lääkärintodistus esitettävä).

Voit peruuttaa kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua (7 vrk), maksu palautetaan tällöin vähennettynä 5 euron kulumaksulla. Peruuttamaton kurssi laskutetaan kokonaan.

Peruutus vain sähköpostilla uimakoulut@uimaseura-aquila.fi. (Huom. Kurssia et voi peruuttaa myClubin kautta!).

 

KOKO KURSSIN PERUUNTUMINEN

Jos kurssia ei syystä tai toisesta järjestetä, niin ilmoittautuneille ilmoitetaan siitä sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää ja rahat palautetaan.

 

TERVETULOA UIMASEURA AQUILAN UIMAKOULUUN!

Aquilan uimakoulut Kotkan uimala Katariinassa tai Karhulan uimahallissa

Uimakoulukurssi sisältää 8-10 opetuskertaa.

Uimakoulu alkaa uimahallin (katso ilmoittautuessa, missä uimahallissa kurssi järjestetään) ulko-oven edustalta nimenhuudolla ja päättyy, kun lapset palautetaan samaan paikkaan. Huoltajan on silloin ehdottomasti oltava paikalla. Mikäli lapsi saa liikkua uimakouluun ja pois itsenäisesti, tulee uimaopettajalle antaa kirjallinen lupalappu.

Uimaopettajan apuna on kesä uimakouluissa avustaja, joka huolehtii lapsista puku- ja peseytymistiloissa.

Uimakoululainen tarvitsee mukaan: uima-asun, pyyhkeen, laudeliinan ja pesuvälineet. Suosittelemme uimalasien ja uimalakin käyttöä.

Saavuthan paikalle uimakouluun hyvissä ajoin. Myöhästymis tilanteessa vanhempi voi saattaa lapsen puku- ja pesutilojen kautta uimaopettajan luokse altaalle.

Vanhemmat eivät voi oleskella allastiloissa opetuksen aikana, mutta opettajan luvalla voivat seurata opetusta katsomosta.

Jätäthän autosi parkkiin uimahallin parkkipaikalle. Ajamista ovien lähettyvillä tulee välttää.

 

Ensimmäinen (tutustumis) ja viimeinen (näytös) kerta

Ensimmäinen uimakoulukerta

- Ensimmäisellä kerralla tunnin kesto on 1 tunti (normaalisti 1,5h)

- Ota mukaan maksutosite ja esitä se pyydettäessä uimaopettajalle /-avustajalle

- Ota mukaan myls edellisissä uimakouluissa saamasi uimakirja ja anna se opettajalle

- Anna uimaopettajalle mahdolliseen itsenäiseen liikkumiseen kirjoitettu lupalappu

 

Viimeinen uimakoulukerta

- Viimeisen uimakoulukerran kesto on 1 tunti (normaalisti 1,5h)

- Vanhemmat tervetulleita katsomaan opetusta (näytös voidaan perua tarvittaessa (turvallisuusrajoitukset), jolloin tunti järjestetään normaalisti)

- Uimakirjat jaetaan tunnin jälkeen

- Uimamerkin pystyy ostamaan Cafe Aquilasta (Kotkan uimala Katariina) ja / tai uimaopettajalta (Karhulan uimahalli). HUOM. Karhulan Uimahallissa vain käteinen. Uimamerkkiä ostaessa näytä uimaopettajan allekirjoitus uimakirjasta ostotapahtuman yhteydessä. Merkin voi lunastaa myöhemminkin Cafe Aquilasta Kotkan uimala Katariinassa.

 

Tarvittaessa saat lisätietoja sähköpostilla uimakoulut@uimaseura-aquila.fi.

 

 

TERVETULOA MUKAAN !