Opi uimataito, aloita harrastus, menesty kilpauimarina - kanssasi altailla
 

UIMASEURA AQUILAN PERHEUINTI

 

Uimaseura Aquila / Karhulan Uimahalli on saanut SUH, Suomen Uima- ja Hengenpelastusliiton myöntämän Turvallinen vauva- ja perheuintidiplomin 2021-2022

 

TULEVAT PERHEUINTIKURSSIT

Uusista kursseista ilmoitetaan niiden alkaessa.

 

 

 

 

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto ry kertoo vauva- ja perheuinnista:

 

Vauva- ja perheuinti

Allasveden laatu

Vauva- ja perheuinnin ikäsuositukset SUH

Sukellusrefleksin merkitys vauvauinnissa

Tietoa vanhemmille

 

PERHEUINTI AQUILASSA

Perheuintiryhmä on tarkoitettu 1-3-vuotiaille sekä vauvauinnin käynneille että käymättömille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Ryhmä tarjoaa iloisen yhdessäolo hetken muiden samanikäisten kanssa vaihdikkaine laulu- ja leikkihetkineen. Perheuintiin voi osallistua perheestä 1-2 lasta ja 1-2 aikuista. Nuoremman lapsen lisäksi, perheuintiin voi osallistua vanhempi sisarus (3-5-vuotias) Perheuinti toteutuu enemmän nuoremman lapsen ehdoilla, mutta vanhemmat sisarukset huomioidaan yhtä lailla.

 

ILMOITTAUTUMINEN

MyClub ilmoittautuminen ohjeet: MyClub ilmoittautuminen ohjeet.pdf

Pikaohjeet:

1. Muista, että ryhmien alaikärajat ovat ehdottomat. Täytä tiedot huolellisesti ja kerro lisätiedoissa mahdolliset oppimiseen vaikuttavat tekijät sekä terveyteen liittyvät seikat, jotka opettajan tulisi tietää.

2.  Valitse sopiva kurssi ja varalle muutama vaihtoehto, jos kurssi sattuisi olemaan täynnä kun ilmoittaudut. Ole huolellinen valitessasi kurssia, ilmoittautuminen on sitova. Tarkista myös kurssipaikka, joko Katariina tai Karhula!

3.  Mikäli olet epävarma kurssin sopivuudesta tai sinulla ongelmia ilmoittautumisessa, kysy apua viestillä osoitteesta uimakoulut@uimaseura-aquila.fi. Huom. sähköpostilla ei oteta vastaan ilmoittautumisia!

4. Maksu suoritetaan HETI ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Muista varmistaa paikkasi klikkaamaalla "Ilmoittaudu nyt ja siirry verkkomaksuun" -painiketta ilmoittautumissivun lopussa! HUOM - Mikäli maksua ei makseta tunnin sisällä ilmoittautumisesta UIMAKOULUPAIKKA EI OLE VARATTU, vaan vapautuu seuraavalle tulijalle.

 

MAKSUT JA PERUUTUSEHDOT

Vauvauinnin kurssihinta on 200,00€ / 9 krt (+ infotilaisuus)

Lyhyitä poissaoloja ei tarvitse ilmoittaa, eikä niitä hyvitetä. Jos kurssi peruuntuu tai keskeytyy kokonaan sairauden takia, hyvitetään käyttämättä jääneet opetuskerrat (lääkärintodistus esitettävä).

Voit peruuttaa kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua (7 vrk), maksu palautetaan tällöin vähennettynä 5 euron kulumaksulla. Peruuttamaton kurssi laskutetaan kokonaan.

Peruutus vain sähköpostilla uimakoulut@uimaseura-aquila.fi. (Huom. Kurssia et voi peruuttaa myClubin kautta!).

 

KOKO KURSSIN PERUUNTUMINEN

Jos kurssia ei syystä tai toisesta järjestetä, niin ilmoittautuneille ilmoitetaan siitä sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää ja rahat palautetaan.

 

 

TERVETULOA MUKAAN !