Opi uimataito, aloita harrastus, menesty kilpauimarina - kanssasi altailla
 

Masters-uinti

 

Mitä ne masterssit ovat?

"Kunto- ja Mastersuinti on tarkoitettu perustekniikan hallitseville aikuisuimareille, jotka haluavat kohentaa ryhmässä kuntoa, uintitekniikkaa ja saada vaihtelua muuhun harjoitteluun. Kilpailu on myös mahdollista. Masters kilpailusarjat vaihtuvat viiden vuoden välein, alkaen 25-vuotiaista kilpailuvuonna täyttyvän iän mukaan. Yläikärajaa ei ole."

- Suomen Uimaliitto

 

Masters uinti Uimaseura Aquilassa

Joukkueenjohtaja: Merja Pettersson

Kisailmoittautumiset ja kyselyt ryhmään liittymisestä osoitteeseen: messupet (at) gmail. com

Valmentajina altaalla voi tavata Larin, Jaakon, Jounin, Jarin ja monia muita huipputason valmentajia ja entisiä kilpauimareita.

 

Aquilassa toimii aktiivinen mastersryhmä, joka harjoittelee 2-3 krt/viikko. Harjoitusten painopisteet vaihtelevat vuoden aikana kausittaisen tavoitteen mukaisesti. Masters ryhmässä harjoitellaan uintitekniikkaa ja kilpauinnissa tarvittavia vaihtiharjotteita. Mastersseilla on myös kerran viikossa jumppa. Harjoitukset järjestetään Kotkan uimala Katariinassa.

Harjoituksissa käy tällä hetkellä vanhoja ja uusia kilpauimareita, jotka tähtäävät masters uintikilpailuihin, triathlonisteja, sekä omaksi ilokseen uivia. Ryhmän harjoituksiin voi osallistua kilpauintitaustaiset, tekniikkakurssin käyneet, tai muuten hyvän vapaauinnin osaavat nuoret ja aikuiset.

 

 

 

TERVETULOA MUKAAN MUKAVAN JA ANTOISAN HARRASTUKSEN PARIIN!