Opi uimataito, aloita harrastus, menesty kilpauimarina - kanssasi altailla
 

KILPAUIMARIKOULU 

 

Uimaseura Aquila ry aloittaa uuden Kilpauintikoulun, mihin otetaan max 10 uimaria.

 

Kilpauimakouluun voit ilmoittaa lapsen, joka on synt. 2008-2011 ja omaa Vesirallissa tai vastaavassa hankitut hyvät uimataidot. Hän pystyy uimaan 200 metriä yhteen menoon, uiden sekä selkä-, että vapaauintia.

Kilpauintikoulu maksaa 150€ ja sisältää 20 opetuskertaa kevään aikana.

Kilpauintikoulu kokoontuu maanantaisin 16-17.00 Karhulan uimahallissa. 7.1.2019 alkaen.

Uintiharjoituksiin tarvitset uikkarin, uimalasit, pyyhkeen ja innostusta yrittää aina uudestaan ja uudestaan.

 

Harjoitukset alkavat aina klo 16.00 altaassa! Siis uimahalliin on hyvä saapua n.10-15 minuuttia ennen ja käydä suihkussa ja tulla venyttelemään altaalle.

Tutustumme vapaa-, selkä-, rinta- ja perhosuinti tekniikkoihin, lähtöihin sekä käännöksiin. Uimme harjoituksissa useita satoja metrejä.

 

Lisätietoja:

Anne Silomaa
Uimaseura Aquilan valmentaja
0443266488


ilmoittautumiset:
 

anne.silomaa@evl.fi
 

 

*********************************

 

Kilpauimarikoulussa opetellaan kilpauinnin perusteita ja kartutetaan jo olemassa olevaa uintitaitoa. Koulussa käydään kaikki kilpauintilajit läpi sekä opetellaan kilpauintiin liittyviä asioita kuten lähtöjä, käännöksiä ja uimarin etikettejä.

 

Kenelle

Koulu on suunnattu 7-10 vuotiaille uimarin aluille, joilla on vesiralli, Easy Swim tai muuten hankittu uintikokemus(testiuinti). Uimarin täytyy pystyä uimaan yhtäjaksoisesti 100-200m. Uimarin täytyy myös osata toimia omatoimisesti pukuhuone, suihku- ja saunatiloissa.