Tunnissa ovi auki turvallisempaan tulevaisuuteen.

Kun keskität vakuutuksesi LähiTapiolaan, voit säästää vakuutusmaksuissa jopa 17 %. Lisäksi vakuutukset kerryttävät sinulle S-ryhmän Bonusta, parhaimmillaan 5%.

 

LähiTapiola on aloittanut yhteistyön Uimaseura Aquilan kanssa.

Uimaseuran jäsenille myönnetään Omaedun lisäksi 20% alennus kotivakuutukseen kun keskitätte perheenne vakuutusturvan LähiTapiolaan (keskittäminen edellyttää etutason 3. tasoista asiakkuutta).

Mikäli perheessäsi on kaksi aikuista huoltajaa, on hyvä tulla tapaamiseen yhdessä. Näin molemmat pääsevät samalla kertaa tilanteen tasalle.
 
Tarjoamme myös mahdollisuuden osallistua maksuttomaan Sankarikoulutukseeen. Ilmoittautumaan pääset alla olevasta linkistä.

https://www.lahitapiola.fi/henkilo/edut/sankarikoulutus

 

LähiTapiolan ja Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) yhteistyö kohdistuu tänä vuonna vauvojen ja pienten lasten vesiturvallisuuteen. Olemme tuottaneet yhdessä käytännönläheistä materiaalia – videoita, nettisivuston ja painetun esitteen – teemalla Lapsesta veden ystävä.

Tarkoituksena on uudella tavalla kannustaa ja tukea vanhempia totuttamaan lapsiaan veteen pienestä pitäen turvallisesti. Tarjoamme asiakkaillemme ennakoivaa elämänturvaa nyt myös vesiturvallisuuden osalta.

http://www.lapsestavedenystävä.fi

 

 

Yhteistyöterveisin:

Kristiina Rahkola
myyntiedustaja
LähiTapiola Kaakkois-Suomi Keskinäinen Vakuutusyhtiö
Kirkkokatu 4, 48100 Kotka
p. 0440 416 926
kristiina.rahkola @ lahitapiola.fi